Ga naar de inhoud

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Geachte mevrouw, geachte heer, 

De Nationale Hoge Raad voor personen met een handicap (NHRPH) en het Belgian Disability Forum (BDF) slaan persoonsgegevens op die ze gebruiken om hun nieuwsbrieven te versturen, u te informeren over hun activiteiten en u eventueel ervoor uit te nodigen, uw mening, deelname of ondersteuning te vragen enzovoort. 

In het kader van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie, die op 25 mei 2018 in werking getreden is, herinneren de NHRPH en het BDF u eraan dat uw gegevens opgenomen worden in een gemeenschappelijk adressenbestand voor beide sites. 

De NHRPH en het BDF bewaren volgende gegevens: uw naam, voornaam en e-mailadres. Indien u ons de naam van uw organisatie, uw functie en uw taalvoorkeur meegedeeld hebt, worden ook deze gegevens geregistreerd.    

Belangrijk: uw persoonsgegevens worden in geen geval verwerkt voor commerciƫle doeleinden en nooit gedeeld met partners of derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming.

U kan het privacybeleid op beide sites raadplegen. 

Zonder reactie gaan de NHRPH en het BDF ervan uit dat u akkoord gaat met hun beleid voor gegevensbeheer. 

Wilt u daarentegen dat uw gegevens niet bijgehouden worden, dan kan u dit laten weten door u uit te schrijven op de NHRPH- of BDF-site, of per e-mail naar info@ph.belgium.be of info@bdf.belgium.be. Uw gegevens worden dan uit het adressenbestand verwijderd.

Met vriendelijke groeten