Ga naar de inhoud

31/01/2022 - Wat verwacht jij van een nieuwsbrief voor personen met een handicap?
Vul de enquête van de DG HAN in!


Weet jij als persoon met een handicap, naaste of verzorger altijd welke tegemoetkomingen er mogelijk zijn? Raak je soms in de war door veranderingen in de wetgeving of overweldigd door veranderingen in de procedures

De FOD Sociale Zekerheid (Directie-generaal personen met een handicap - DG HAN) merkt een grote behoefte aan meer en betere communicatie over zijn dienstverlening en start daarom binnenkort alvast met een gloednieuwe nieuwsbrief: HandiNews. Het wordt een nieuwsbrief gewijd aan mensen met een handicap en hun gezinnen. Met de nieuwsbrief wil men je wegwijs maken en alle nieuwtjes voor jou in één mailtje verzamelen.

Jouw ideeën zijn van belang!

We willen graag van jou horen waarover en hoe je het beste wilt geïnformeerd worden! Welk nieuws wil jij graag in je mailbox krijgen?
Laat je het ons weten door de enquête in te vullen?

Dankzij jouw antwoorden kan een nieuwsbrief samengesteld worden die zo goed mogelijk aan jouw verwachtingen en behoeftes voldoet.
Zo hoopt de DG HAN jou beter te begeleiden in zijn dienstverlening en de meest relevante antwoorden te kunnen geven op wat jou bezighoudt.

Vul de enquête in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief 'HandiNews'